Bonus pariuri Unibet: ofertă pariuri sportive & tutorial primul pariu online la Unibet

La Unibet găsești mereu o mulțime de bonusuri și promoții care să te ajute să îți mărești câștigurile. În plus, dacă ești începător și nu ai încă un cont pe Unibet.ro, poți beneficia de un bonus de bun venit de până la 300 de lei. Citește acest articol până la capăt pentru a afla cum să îți creezi un cont nou și cum să plasezi primul tău bilet la pariuri sportive. 

Unibet – bonus de bun venit de 300 lei & cod bonus pariuri Unibet – bonus de bun venit de 300 lei & cod bonus pariuri 

Atunci când îți creezi un cont nou la Unibet poți beneficia de un bonus de bun venit de 100% din prima depunere, de maxim 300 de lei. Pentru a vedea care sunt condițiile de rulaj citește în continuare.  

În afară de acest bonus de bun venit, la Unibet mai ai și următoarele promoții de pe urma cărora poți câștiga suplimentar: 

 • 1.500 de lei dacă recomanzi Unibet.ro prietenilor. 
 • Promoția „Competiția pariurilor câștigătoare”, prin care biletele tale câștigătoare îți pot aduce premii de până la 25.000 de lei 
 • Bonusuri la casino online, bingo și poker 

Pentru o listă completă a tuturor promoțiilor și a condițiilor de participare te rugăm să intri pe site-ul Unibet.ro. 

Unibet – termeni și condiții pentru bonus 

Bonusul de bun venit se acordă o singură dată, așa că citește cu atenție pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-l debloca: 

 • Trebuie să ai peste 18 ani și reședința în România. 
 • Efectuează o depunere de cel puțin 25 de lei. 
 • Unibet îți va oferi un bonus de 100%, de cel mult 300 de lei. 
 • Trebuie să rulezi suma totală de 8 ori pentru a putea debloca bonusul. 
 • Pariurile trebuie plasate pe cote de cel puțin 1.4. 
 • Bonusul este valabil pentru deblocare timp de 30 de zile. 

Cum să plasezi primul tău pariu online la Unibet

Cum să plasezi primul tău pariu online la Unibet Ghidul de mai jos iți va arăta pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ți deschide primul tău cont la Unibet. Totodată, îți arătăm ce opțiuni ai atunci când vrei să faci o depunere dar și pașii pe care să îi urmezi pentru a plasa primul tău bilet la pariuri sportive.  

Pasul 1 – Îți deschizi un cont nou 

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să îți deschizi un cont nou folosind linkul de pe pagina noastră. Odată ajuns pe site-ul operatorului, apeși pe butonul „Înregistrare” din partea dreaptă a ecranului. De acolo vei fi redirecționat către o pagină unde să îți introduci toate datele personale necesare deschiderii contului.  

Pasul 2 – Efectuezi prima depunere de fonduri 

Pentru a putea plasa primul pariu ai nevoie de bani, așa că următorul pas este să efectuezi o depunere. Pentru acest lucru ai mai opțiuni: 

 • Card bancar – suma minimă 25 de lei 
 • Paysafecard – suma minimă 65 de lei 
 • Skrill – suma minimă 50 de lei 
 • Trustly 

Transferul de fonduri se va face imediat. Acest lucru este valabil și pentru retrageri.  

Nu uita ca atunci când efectuezi prima depunere să profiți și de bonusul de bun venit de până la 300 de lei.  

Pasul 3 – Plasarea primului pariu 

După ce ți-ai alimentat contul poți să plasezi primul tău pariu. Pentru a face acest lucru, mergi mai întâi la secțiunea de pariuri sportive. Aici, poți căuta meciul pe care dorești să pariezi fie folosind bara de căutare, fie meniul de navigare din partea stângă a ecranului.  

După ce ai găsit evenimentul dorit tot ce trebuie să faci este să apeși pe cota corespunzătoare pariului pe care dorești să îl plasezi. Selecția îți va apărea apoi într-un bilet din colțul dreapta-jos al ecranului. 

Pe fiecare bilet poți avea una sau mai multe selecții. După ce ai terminat de ales toate evenimentele pe care dorești să pariezi introdu miza și apoi apasă pe butonul „Plasați pariul” iar biletul va fi înregistrat.  Dacă nu ai deblocat încă bonusul de bun venit, ține minte că trebuie să plasezi bilete cu cote de cel puțin 1.4. 

La Unibet.ro poți plasa pariuri sportive atât de pe calculator cât și de pe telefoane mobile sau tablete, aplicația operatorului fiind foarte ușor de folosit.  

TOT CE TREBUIE ȘTII DESPRE CUPA UEFA INTERTOTO

Tot ce trebuie știi despre Cupa UEFA Intertoto

Cupa UEFA Intertoto a fost o competiție de fotbal organizată de UEFA în perioada 1995 – 2009, al cărui scop a fost de a oferi o șansă în plus echipelor de a se califica la Cupa UEFA. cuprins1 Istoria Cupei UEFA Intertoto2 Regulamentul competiției3 Campioni4 Câștigători după națiune Istoria Cupei UEFA Intertoto Cupa Intertoto a

Mesaje recente

Categorii