Bonus pariuri Superbet: oferta pariuri sportive și cum plasezi primul pariu

Bonus Pariuri Superbet” Oferta Pariuri Sportive & Tutorial Primul Parie Online la SuperbetSuperbet, unul dintre principalii operatori de pe piața caselor de pariuri online din România, le oferă jucătorilor noi un bonus cât se poate de atractiv în momentul în care își deschid un cont. Ei pot beneficia de un pachet de bun venit de până la 500 de lei, pentru primele 3 depuneri efectuate. Citește în continuare pentru a afla cum poți profita de el, dar și de alte promoții Superbet 

Pachetul de bun venit și coduri bonus disponibile 

Deși la prima vedere pare mai complicat decât la celelalte agenții de pariuri, bonusul Superbet de bun venit este ușor de înțeles. Iată cum se acordă el: 

 • 50% din prima depunere, până la 200 de lei; 
 • 50% din a doua depunere, de până la 200 de lei; 
 • 100% din a treia depunere, de până la 100 de lei. 

Cu alte cuvinte, pentru a obține bonusul maxim posibil, trebuie ca la primele două depuneri să îți alimentezi contul cu câte 400 de lei, iar la ultima cu 100 de lei. 

Pe lângă acestea, odată ce ți-ai deschis contul ai acces și la numeroase alte promoții Superbet. Printre acestea se numără Superbet Oferta Biletul Zilei, dar și alte bonusuri cât se poate de atractive. Totodată, la Superbet poți juca și la loto. Pentru a verifica dacă ai câștigat trebuie doar să intri în secțiunea Rezultate loto Superbet.  

Bonus Superbet – termeni și condiții 

Bonusul de bun venit al actualei promoții Stanleybet va fi activat imediat după efectuarea depunerii. Acesta poate fi retras abia după ce s-au îndeplinit următoarele condiții de rulaj: 

 • Bonusul trebuie rulat de cel puțin 6 ori; 
 • Pentru pariurile de tip single, cota minimă trebuie să fie de 1.6. Pentru un bilet multiplu, cota minimă trebuie să fie 2.5; 
 • Bonusul poate fi rulat în secțiunile Sport, Pariuri Live și Loto. Acesta nu poate fi rulat în secțiunea Virtuale; 
 • Pentru a fi eligibile, biletele nu trebuie să conțină meciuri de la Super Cota”; 
 • Timpul de valabilitate al bonusului este de 7 zile din momentul depunerii. 

Cum să plasezi primul tău pariu online la Superbet 

Pentru a putea beneficia de bonusul de bun venit de la Superbet trebuie mai întâi să îți deschizi un cont. Acest proces durează doar câteva minute și poate fi făcut și de pe telefon, folosind o aplicație Superbet. Citește în continuare pentru a vedea care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi.   

Deschizi un cont nou Deschizi un cont nou 

În primul rând, trebuie să mergi pe pagina Superbet, folosind linkul de pe site-ul nostru. Odată ajuns acolo, apasă pe butonul „Înregistrare”, situat în colțul dreapta sus al paginii, după care îți introduci datele personale conform instrucțiunilor pe care le vei primi.   

Depunerea fondurilor și modalități 

După ce ți-ai deschis contul, este timpul să faci și prima depunere. Nu uita că, după efectuarea acesteia, primești un bonus de 50% de până la 200 de lei. Metodele de depunere pe care le ai la dispoziție sunt următoarele: 

 • Card bancar Visa sau MasterCard; 
 • Paysafecard; 
 • Portofel electronic Skrill; 
 • Transfer bancar; 
 • Depunere în agențiile stradale. 

Suma minimă pe care o poți depune online este de 20 de lei, în timp ce pentru depunerile în agențiile stradale aceasta este de doar 10 lei. 

Plasarea primului pariu 

După ce ți-ai alimentat contul, mergi la secțiunea „Sport” și caută evenimentele pe care dorești să pariezi. Selectezi pariul dorit iar apoi mergi în secțiunea „Bilet” din dreapta, selectezi miza și apoi apeși pe butonul „Pariază acum”. Totodată, clienții operatorului pot paria și print-o aplicație Superbet. 

Pentru a vedea dacă un bilet este câștigător sau nu este de ajuns să folosești funcția Verificare bilet Superbet. 

 

 

TOT CE TREBUIE ȘTII DESPRE CUPA UEFA INTERTOTO

Tot ce trebuie știi despre Cupa UEFA Intertoto

Cupa UEFA Intertoto a fost o competiție de fotbal organizată de UEFA în perioada 1995 – 2009, al cărui scop a fost de a oferi o șansă în plus echipelor de a se califica la Cupa UEFA. cuprins1 Istoria Cupei UEFA Intertoto2 Regulamentul competiției3 Campioni4 Câștigători după națiune Istoria Cupei UEFA Intertoto Cupa Intertoto a

Mesaje recente

Categorii