Bonus pariuri Stanleybet: oferta pariuri sportive și cum plasezi primul pariu

Bonus Pariuri Stanleybet: Oferta Pariuri Sportive & Tutorial Primul Parie Online la StanleybetStanleybet se numără printre cele mai importante case de pariuri online din România. Din păcate, la Stanleybet ai la ora actuală unul dintre cele mai mici bonusuri de bun de bun venit. Cu toate acestea, operatorul compensează cu alte oferte extrem de atractive, așa că, dacă nu ai deja, merită să îți deschizi un cont. 

La ora actuală, orice jucător nou poate primi un bonus de bun venit de 100% din suma depusă, de cel mult 150 de lei. Citește acest articol în continuare pentru a afla ce trebuie să faci pentru a profita de el.   

Pachetul de bun venit și coduri bonus disponibile 

Bonusul de bun venit de la Stanleybet este oferit sub forma de pariuri gratuite, în valoare de cel mult 150 de lei. Acestea sunt acordate astfel:  

 • 20 de lei Pariu Gratuit, dacă depui 20 de lei; 
 • 50 de lei Pariu Gratuit, dacă depui 50 de lei; 
 • 2 x 50 de lei Pariu Gratuit, dacă depui 100 de lei; 
 • 3 x 50 de lei Pariu Gratuit, dacă depui 150 de lei.  

În plus, la Stanleybet, la deschiderea primului tău cont vei primi automat și 47 de rotiri gratuite, fără depunere, la jocul Burning Hot 5 linii 

În afară de acestea, Stanleybet desfășoară numeroase alte promoții pentru clienții săi, atât pentru pariuri sportive cât și pentru cazinoul online. Iată care sunt acestea: 

 • Bonus de bun venit la cazino de până la 2.500 de lei și sute de rotiri gratis; 
 • Combo Bonus 30% – pentru biletele de pariuri cu selecții multiple; 
 • Puncte bonus #Stanlei de fidelitate, prin care primești recompense în bani, fără condiții de rulaj; 
 • Jocul săptămânii, unde ai dublu puncte bonus #Stanlei; 
 • Bonus cadou de ziua ta; 
 • Bonusuri VIP, atât pentru pariuri cât și pentru cazino, constând în diverse bonusuri, pariuri și  gratuite.  

Bonus Stanleybet – termeni și condiții 

După ce ți-ai deschis contul și ai făcut prima depunere, selectează bonusul dorit. După selectarea acestuia, pariul gratuit va fi disponibil direct în contul tău. Îl vei găsi în secțiunea Sport – Pariurile mele Gratuite”.  

Pentru a putea debloca bonusul de bun venit va trebui să îndeplinești următoarele condiții: 

 • Plasezi pariul gratuit pe orice eveniment ce are o cotă minimă de 1.5; 
 • Rulezi valoarea pariului gratuit de cel puțin 3 ori, respectând, de asemenea, prima condiție. 

După ce ai îndeplinit cele două condiții vei putea retrage câștigurile obținute din pariurile gratuite oferite ca bonus de bun venit de către Stanleybet.  Pentru rotirile gratuite primite la jocul Burning Hot 5 linii nu există condiții de rulaj, astfel încât toate câștigurile obținute în urma celor 47 de rotiri pot fi retrase imediat.  Pentru a afla termenii și condițiile celorlalte promoții Stanleybet, te rugăm să consulți pagina de internet a operatorului.  

Cum să plasezi primul tău pariu online la Stanleybet Cum să plasezi primul tău pariu online la Stanleybet 

La Stanleybet poate juca orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani și are domiciliul pe teritoriul României. Pentru a deschide un cont nou nu ai nevoie decât de câteva minute, deoarece procesul este destul de simplu. Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi.   

Deschizi un cont nou 

Primul pas pe care trebuie să îl parcurgi este, evident, deschiderea unui cont nou. Poți face acest lucru accesând site-ul Stanleybet folosind linkul de pe această pagină. Odată ajuns pe site-ul casei de pariuri online, apasă pe butonul „Înregistrează-te”, situat în colțul dreapta sus. Vei fi redirecționat către pagina de înregistrare, unde tot ce trebuie să faci este să îți introduci datele personale urmând instrucțiunile.  

Depunerea fondurilor și modalități 

Odată finalizată crearea contului este timpul să faci și prima depunere. Pentru acest lucru ai la dispoziție mai multe metode:  

 • Card bancar Visa sau MasterCard; 
 • Paysafecard; 
 • Portofel electronic Skrill; 
 • Depunere în agențiile stradale. 

Nu uita ca, în momentul în care faci prima depunere, să alegi o sumă care să îți permită să profiți din plin de bonusul de bun venit oferit de către Stanleybet. Operatorul online oferă un bonus de 100% până la suma de 150 de lei.  

Plasarea primului pariu 

Ultimul pas, este, evident, plasarea primului pariu. După ce ți-ai alimentat contul cu suma dorită, mergi la pagina „Sport”, unde vei putea găsi toate evenimentele pe care poți să pariezi. În partea stângă a paginii ai un meniu de navigare de unde îți poți alege competițiile. Totodată, poți folosi bara de căutare situată pe centru pentru a selecta sportul, liga sau chiar echipa pe care vrei să pariezi. Apoi, pentru a alege tipul de pariu apasă de cota din dreptul lui. Selecția va apărea pe biletul din partea dreaptă a paginii, iar pentru a-l activa tot ce trebuie să faci este să introduci miza și apoi să apeși pe butonul „Plasați pariul”. 

Stanleybet nu le oferă clienților săi, la ora actuală, și o aplicație mobilă de pe care să parieze sau să joace la cazino. 

 

TOT CE TREBUIE ȘTII DESPRE CUPA UEFA INTERTOTO

Tot ce trebuie știi despre Cupa UEFA Intertoto

Cupa UEFA Intertoto a fost o competiție de fotbal organizată de UEFA în perioada 1995 – 2009, al cărui scop a fost de a oferi o șansă în plus echipelor de a se califica la Cupa UEFA. cuprins1 Istoria Cupei UEFA Intertoto2 Regulamentul competiției3 Campioni4 Câștigători după națiune Istoria Cupei UEFA Intertoto Cupa Intertoto a

Mesaje recente

Categorii