Bonus pariuri PublicWin: oferta pariuri sportive și cum plasezi primul pariu

Bonus Pariuri PublicWin: Oferta Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la PublicWinPublicWin nu se află din păcate în topul preferințelor multor pariori, însă acest operator oferă la ora actuală un bonus de bun venit care ar trebui să te motiveze imediat să îți deschizi imediat un cont nou. În acest moment, bonusul se ridică până la 1.000 de lei și, în plus, primești și până la 500 de rotiri gratuite. În plus, condițiile de rulaj sunt printre cele mai ușoare. Citește în continuare pentru a afla cum să profiți de acest bonus de bun venit extrem de generos. 

Pachetul de bun venit și coduri bonus disponibile 

Fiecare jucător nou primește la PublicWin un bonus de bun venit de 100% din prima depunere, în limita a 1.000 de lei, dar și până la 500 de rotiri la la jocul AZTEC GOLD MEGAWAYS, în funcție de suma cu care ți-ai alimentat contul. Rotirile se oferă după cum urmează: 

 • 10 rotiri Gratuite la depuneri sub 50 de lei; 
 • 25 rotiri Gratuite la depuneri de minim 50 de lei; 
 • 5rotiri Gratuite la depuneri de minim 100 de lei; 
 • 15rotiri Gratuite la depuneri de minim 300 de lei; 
 • 25rotiri Gratuite la depuneri de minim 500 de lei; 
 • 40rotiri Gratuite la depuneri de minim 800 de lei; 
 • 50rotiri Gratuite la depuneri de minim 1.000 de lei. 

Bonus PublicWin – termeni și condiții 

Pentru a debloca bonusul pentru retragere trebuie mai întâi să îndeplinești câteva condiții simple de rulaj. Iată care sunt acestea 

 • Bonusul trebuie rulat o singură dată pentru a fi deblocat; 
 • Biletele trebuie să conțină minim 5 evenimente; 
 • Cota minimă per eveniment trebuie să fie de 1.30; 
 • In momentul plasării pariului, daca sunt îndeplinite toate condițiile de mai sus,  se va activa o parte din bonus, reprezentând 50% din suma pariată. 

Câștigurile obținute în urma rotirilor gratuite obținute după prima depunere nu au condiții de rulaj. Totodată, pentru a putea efectua o retragere, suma depusă trebuie rulată cel puțin o dată la oricare din sloturi. 

Cum să plasezi primul tău pariu online la PublicWin 

La PublicWin un pariu se plaseză foarte simplu. Iți arătăm mai jos care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a începe să pariezi imediat. 

Deschizi un cont nou Cum să plasezi primul tău pariu online la PublicWin 

Pentru a-ți deschide un cont la PublicWin trebuie mai întâi să folosești linkul nostru pentru a ajunge pe site-ul operatorului. Apoi, apasă pe butonul „Înregistrează-te acum!” și urmărește toate instrucțiunile. Întreg procesul nu va dura decât câteva minute. 

Depunerea fondurilor și modalități 

Odată finalizată înregistrarea poți efectua prima depunere. La PublicWin ai la dispoziție toate opțiunile pe care le regăsești și la celelalte agenții de pariuri: 

 • Card bancar Visa sau MasterCard; 
 • Paysafecard; 
 • Portofele electronice – Skrill și Neteller; 
 • Transfer bancar. 

Suma minimă pe care o poți depune online este de 20 de lei însă îți poți alimenta contul și din agenții, suma minimă acolo fiind de doar 10 lei. Nu uita să profiți de pachetul de bun venit, care îți dublează depunerea, în limita a 1.000 de lei.  

După ce ai făcut prima depunere, poți merge în secțiunea „Sporturi” pentru a plasa primul tău pariu. Alege evenimentele dorite iar acestea vor fi afișate într-un bilet în partea din dreapta. La final, alege miza și apasă pe butonul „Pariază” pentru a plasa pariul.  

Înainte, pe site-ul acestui operator aveai obțiunea PublicWin verificare bilet, unde puteai vedea dacă biletele jucate offline sunt câștigătoare. Din păcate, această opțiune a fost scoasă așa că trebuie să mergi într-una din agențiile lor pentru a verifica dacă biletul este câștigător sau nu. 

 

TOT CE TREBUIE ȘTII DESPRE CUPA UEFA INTERTOTO

Tot ce trebuie știi despre Cupa UEFA Intertoto

Cupa UEFA Intertoto a fost o competiție de fotbal organizată de UEFA în perioada 1995 – 2009, al cărui scop a fost de a oferi o șansă în plus echipelor de a se califica la Cupa UEFA. cuprins1 Istoria Cupei UEFA Intertoto2 Regulamentul competiției3 Campioni4 Câștigători după națiune Istoria Cupei UEFA Intertoto Cupa Intertoto a

Mesaje recente

Categorii