Bonus pariuri Fortuna: oferta pariuri sportive și cum plasezi primul pariu

Bonus Pariuri Fortuna: Oferta Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la eFortunaFortuna, una dintre cele mai mari agenții de pariuri licențiate din România, oferă un bonus de bun venit pe măsură, dar și numeroase alte promoții și facilități. Citește acest articol până la capăt pentru a vedea cum să revendici bonusul de bun venit 100% de până la 500 de lei la Fortuna Bet pariuri sportive. 

Pachetul de bun venit și coduri bonus disponibile 

La Fortuna poți primi un bonus de bun venit reprezentând 100% din prima depunere efectuată pe platforma de pariuri sportive, până la maximum 500 lei. 

Pe lângă acesta, la Fortuna găsești tot timpul numeroase alte promoții, atât pentru jucătorii noi cât și pentru cei obișnuiți. Pentru a vedea care sunt cele mai noi oferte verifică secțiunea „Promoții” de pe site-ul Fortuna. 

Bonus Fortuna – termeni și condiții 

Pentru a putea debloca bonusul de bun venit de la Fortuna Bet pariuri sportive trebuie să îndeplinești următoarele condiții: 

 • În cel mult 3 zile de la prima depunere să activezi bonusul; 
 • Trebuie să îl rulezi de 4 ori; 
 • Cota minimă pe bilet trebuie să fie de 1.5 pentru a putea fi luat în calcul la rulaj; 
 • Rulajul trebuie făcut în maximum 14 zile de la efectuarea primei depuneri; 
 • După îndeplinirea a 50% din rulaj primești jumătate din valoarea bonusului, iar cealaltă jumătate după îndeplinirea completă a condiției de rulaj; 
 • Trebuie să rulezi cel puțin o dată suma bonus înainte de a efectua o retragere. 

Cum să plasezi primul tău pariu online la Fortuna Cum să plasezi primul tău pariu online la Fortuna 

La Fortuna este foarte simplu să plasezi un pariu, chiar dacă nu ai mai pariat până acum. Tot ce trebuie să faci este să urmezi cu atenție pașii explicați mai jos.  

Deschizi un cont nou 

Începi prin a accesa pagina Fortuna folosind linkul nostru. Ajuns acolo apeși pe butonul „Înregistrare” și urmezi pașii indicați de către operator. Durează doar câteva minute pentru a completa toate informațiile personale necesare.  

Depunerea fondurilor și modalități 

După ce ți-ai creat contul a sosit timpul să efectuezi și prima depunere. Pentru aceasta, ai la dispoziție următoarele variante: 

 • Card bancar Visa sau MasterCard; 
 • Paysafecard; 
 • Portofele electronice – Skrill și Neteller; 
 • Transfer bancar; 
 • Depunere la eFortuna agenții stradale, prin metoda CashPoint. 

Suma minimă de depunere online este de 25 de lei, iar cea în agenții de 10. Nu uita că la prima depunere, Fortuna îți dublează suma depună, până în limita a 500 de lei. 

După ce ai depus, mergi pe site la secțiunea „Pariază online” și creează-ți primul bilet, apăsând pe cotele corespunzătoare pariurilor dorite. După ce ai selectat toate evenimentele dorite, mergi la biletul din partea dreaptă a paginii, introdu miza dorită și apoi apasă butonul „Pariază acum”.  

La Fortuna poți paria atât de pe calculator cât și de pe telefoane mobile, tablete, iPhone și iPad. Totodată, aici ai și opțiunea Fortuna verificare bilet, prin care vezi dacă biletul tău plasat la o agenție stradală este câștigător sau nu.  

 

 

 

TOT CE TREBUIE ȘTII DESPRE CUPA UEFA INTERTOTO

Tot ce trebuie știi despre Cupa UEFA Intertoto

Cupa UEFA Intertoto a fost o competiție de fotbal organizată de UEFA în perioada 1995 – 2009, al cărui scop a fost de a oferi o șansă în plus echipelor de a se califica la Cupa UEFA. cuprins1 Istoria Cupei UEFA Intertoto2 Regulamentul competiției3 Campioni4 Câștigători după națiune Istoria Cupei UEFA Intertoto Cupa Intertoto a

Mesaje recente

Categorii