Bonus Pariuri Casa Pariurilor: Oferta Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la Casa Pariurilor

Bonus Pariuri Casa Pariurilor: Oferta Pariuri Sportive & Tutorial Primul Pariu Online la Casa PariurilorCasa Pariurilor este probabil una dintre cele mai vechi case de pariuri online din România. Dacă nu ai încă un cont deschis la acest operator îți poți crea unul imediat și vei primi un bonus de bun venit de până la 200 de lei. Condițiile de rulaj sunt cele mai simple dintre toate agențiile din România, așa că ar trebui să profiți imediat de acest lucru. Citește în continuare pentru a vedea cum poți să profiți de această ofertă dedicată jucătorilor noi.  

Pachetul de bun venit și coduri bonus disponibile 

La efectuarea primei depuneri la Casa Pariurilor primești ca bonus de bun venit 100% din suma depusă, până la cel mult 200 de leiSunt eligibili pentru a primi acest bonus doar clienții care au fost informați în acest sens, pe e-mail sau prin SMS, de către operator.  

Pe lângă acesta, la Casa Pariurilor găsești mereu noi bonusuri și promoții destinate jucătorilor noi cât și obișnuiți.  

Bonus Casa Pariurilor – termeni și condiții 

Bonusul este acordat în termen de 72 de ore de la prima depunere și trebuie rulat cel puțin o dată pentru a putea fi retras. Casa Pariurilor oferă astfel cea mai simplă condiție de rulaj pentru bonusul de bun venit dintre toți operatorii licențiați din România.  

Pentru mai multe detalii despre oferte vizitează secțiunea Regulament Casa Pariurilor de pe site-ul operatorului. 

Cum să plasezi primul tău pariu online la Casa Pariurilor 

Ai nevoie de doar câteva minute pentru a-ți deschide un cont nou și a paria la Casa Pariurilor. Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi.   

Deschizi un cont nou 

Accesează Casa Pariurilor folosind linkul de pe site-ul nostru și apoi apasă pe butonul „Înregistrare” din colțul dreapta sus al ecranului. Introdu apoi datele personale conform instrucțiunilor afișate.  

Depunerea fondurilor și modalități Depunerea fondurilor și modalități 

După ce ți-ai creat contul va trebui să efectuezi mai întâi prima depunere. Nu uita că, la prima depunere, poți primi un bonus de bun venit de 100%, până la maximum 200 lei. 

Metode de plată acceptate: 

  • Card bancar Visa sau MasterCard; 
  • Paysafecard; 
  • Portofel electronic Skrill; 
  • Transfer bancar; 
  • Depunere în agențiile stradale. 

Suma minimă pe care poți să o depui online este de 20 de lei prin card bancar și Paysafecard și 50 de lei prin Skrill, însă dacă mergi la o agenție stradală îți poți alimenta contul online cu doar 10 lei.  

Plasarea primului pariu 

După ce ai efectuat și prima depunere, mergi la secțiunea „Sporturi” iar acolo vei găsi toate meciurile pe care poți paria. Alege toate pariurile pe care dorești să le pui, iar apoi, în partea din dreapta, în secțiunea „Bilet” introdu miza pe care dorești să o joci și apoi apasă butonul „Trimiteți”. Tot în această secțiune ai și posibilitatea să folosești funcția Casa Pariurilor verificare bilet. Tot ce trebuie să faci este să introduci numărul biletului (PIN) iar sistemul îți va spune automat dacă acesta este câștigător sau nu.  

 

TOT CE TREBUIE ȘTII DESPRE CUPA UEFA INTERTOTO

Tot ce trebuie știi despre Cupa UEFA Intertoto

Cupa UEFA Intertoto a fost o competiție de fotbal organizată de UEFA în perioada 1995 – 2009, al cărui scop a fost de a oferi o șansă în plus echipelor de a se califica la Cupa UEFA. cuprins1 Istoria Cupei UEFA Intertoto2 Regulamentul competiției3 Campioni4 Câștigători după națiune Istoria Cupei UEFA Intertoto Cupa Intertoto a

Mesaje recente

Categorii