Bonus fără depunere la pariuri sportive online în 2020!

Bonus fără depunere la pariuri sportive online în 2020!

Unele case de pariuri licențiate din România oferă jucătorilor noi bonusuri fără depunere. Citește acest articol în continuare pentru a afla la ce operatori online mai poți beneficia de această ofertă și în anul 2020. 

Ce este bonus fără depunere la pariuri sportive online 

Bonusul fără depunere era intens folosit în urmă cu aproape 10 ani, atunci când jucătorii din România se puteau înscrie la orice casă de pariuri online din lume. Era, practic, cea mai bună metodă de a atrage jucători noi pe care o foloseau sute de agenții de pariuri de pe tot globul. Odată cu intrarea în vigoare a legii privind reglementarea pariurilor sportive, în 2015, jucătorilor le-a fost limitat accesul doar la un număr limitat de operatori, licențiați în țara noastră. 

Cum brusc jucătorii din România s-au trezit cu un număr mic de case de pariuri, cu timpul aceștia și-au deschis conturi la mai toți operatorii importanți din România. Astfel, la ora actuală casele de pariuri nu mai au nevoie să vină cu astfel de oferte.  

Mai găsim operatori care oferă bonus pariuri fără depunere? 

Chiar dacă acum opțiunile sunt mult mai limitate, din fericire încă mai există case de pariuri online licențiate în România care mai oferă bonus fără depunere, atât pentru clienții noi cât și pentru cei deja existenți. 

Deși numărul lor este mult mai mic, odată cu intrarea în vigoare a legii ce reglementează pariurile sportive, acestea sunt mult mai sigure. În trecut, când aveam acces la sute de operatori din străinătate, unii dintre ei refuzau să elibereze câștigurile obținute din astfel de bonusuri iar tu nu puteai face nimic. Acum, operatorii nu pot risca să încalce termenii ofertelor deoarece pot primi amenzi usturătoare din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc și pot chiar pierde licență.  

Unde găsesc bonusuri fără depozit la pariuri online în 2020 

Mai jos, îți prezentăm o listă a tuturor bonusurilor fără depozit disponibile la ora actuală la casele de pariuri licențiate în România. 

Maxbet  

La Maxbet ai disponibile 2 bonusuri fără depunere la ora actuală. Primul este disponibil pentru pariurile pe esports (precum LOL, Dota2, Starcraft, FIFA, CS:GO sau Overwatch) și are o valoarea de 50 de lei. Pentru a beneficia de el tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont nou și să îți verifici identitatea, prin transmiterea unui act de identitate. După ce procesul este încheiat, mergi la rubrica Bonus Disponibil și introdu codul 50ESPORTS.  

Cel de-al doilea bonus este disponibil pentru Cazino și, de asemenea, se deblochează prin verificarea identității. Bonusul, în valoare tot de 50 de lei, este acordat odată ce introduci în aceeași secțiune codul 50CASINO. Bonusul trebuie rulat la cazino de 40 de ori înainte de a putea fi retras. 

Admiral  

La Admiral poți primi un bonus fără depunere de 200 de lei la cazino. Totodată, operatorul îți oferă un alt bonus, aproape gratis. Tot ce trebuie să faci este să plasezi un pariu de doar 1 leu pentru a primi un pariu gratis în valoare de 150 de lei. Acesta poate fi folosit pentru a plasa un pariu multiplu cu 3 sau mai multe selecții (fiecare selecție la cote de minim 1.50), fără a depăși cota totală 6. 

Ce alte pachete de bun venit fără depunere erau oferite în trecut 

Alte case de pariuri licențiate în România au pus capăt ofertelor de bonus fără depunere. Iată care au fost acestea: 

Stanleybet – la începutul anului 2020 le oferea jucătorilor noi un pariu gratis de 10 lei și alte 30 de rotiri gratuite la cazino. 

Casa Pariurilor  în trecut a trimis membrilor mailuri prin care le oferea bonusuri de 25 sau 50 de lei, fără depunere. 

Superbet – în urmă cu câțiva ani a oferit tuturor membrilor activi, care îndeplineau anumite condiții, câte un bonus fără depunere în valoare de 500 de lei.  

Mozzartbet – la momentul lansării aplicației pe Android a oferit 10 pariuri gratis fiecărui utilizator. 

Tot ce trebuie să știi despre bonus fără depozit  

Bonusurile fără depunere apar peste noapte și dispar aproape la fel de repede, așa că trebuie să fii mereu atent și să verifici constant ofertele tuturor operatorilor. În cazul în care prinzi o astfel de ofertă și reușești să îndeplinești și condițiile pentru a elibera banii, trebuie să te înarmezi cu răbdare deoarece va trece ceva timp până când retragerea se va procesa. 

TOT CE TREBUIE ȘTII DESPRE CUPA UEFA INTERTOTO

Tot ce trebuie știi despre Cupa UEFA Intertoto

Cupa UEFA Intertoto a fost o competiție de fotbal organizată de UEFA în perioada 1995 – 2009, al cărui scop a fost de a oferi o șansă în plus echipelor de a se califica la Cupa UEFA. cuprins1 Istoria Cupei UEFA Intertoto2 Regulamentul competiției3 Campioni4 Câștigători după națiune Istoria Cupei UEFA Intertoto Cupa Intertoto a

Mesaje recente

Categorii